Sajtóközlemény közzétéve: 2013. nov. 27., szerda
Próbakő Kft.

Számítógépen is nézhető az újtévé

Sajtóanyag letöltése

Sajtóanyag

A magyar háztartások kétharmada számára elérhető a havidíjas streaming video

Az okostévék mellett mától internetes böngészőn is elérhető a fuso Premium nevű független, havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatás. A Fuso Ecosystems Nyrt. fejlesztésével immár a hazai internetezők közel 80 százaléka választhat a Disney és a Miramax stúdiók több százas, többségében HD minőségű, szinkronizált és eredeti nyelvű produkcióiból. A tervek szerint folyamatosan bővül a filmkínálat, hamarosan jön az androidos applikáció és a játékkonzolok sem maradnak ki a sorból.

Hazai premierjét követően alig három héttel új platformon vehető igénybe Magyarország legnagyobb havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatása. A fuso Premium az okostévék mellett már asztali számítógépen és laptopon is lejátszható, internetes böngészőn keresztül elérhető sikerfilmeket és filmsorozatokat kínál.
„Az új platformmal a magyar internetezők kb. 80 százaléka, a háztartások közel kétharmada számára adott a lehetőség, hogy kipróbálja az újtévé nyújtotta előnyöket” – hangsúlyozza a fejlesztés jelentőségét Lázár Csaba, a Fuso Ecosystem Nyrt. elnöke.

Az előfizetés mellett csupán internetkapcsolat, megfelelő eszköz és webes böngészés esetén Silverlight plug-in szükséges ahhoz, hogy bárki élvezhesse a neves filmstúdiók alkotásait.

Egyedülálló kínálat
A novemberi indulás óta mintegy félszáz darabbal bővült az elérhető kínálat: a hazai piacon egyedülálló módon többségében HD minőségű sikerfilmek és sorozatepizódok közül választhatnak a nézők és eszköztől függően akár 5.1 hangzással élvezhető a moziélmény. A szolgáltatás különlegessége, hogy az alkotások nagy része a szinkronizált változat mellett eredeti nyelven (angol, olasz), igény esetén magyar felirattal is elérhető. A tervek szerint az év végéig több száz produkcióval egészül ki a fuso Premium palettája, mivel a Disney és a Miramax stúdiók, valamint a Profour Films által képviselt alkotások mellett további szintén jól ismert filmforgalmazók tartalmai válnak elérhetővé.

Bővül az elérés
A fuso Premium jelenleg Samsung és LG okostévéken, valamint webes böngészőn keresztül asztali számítógépeken és laptopon érhető el. A filmek szerelmesei heteken belül újabb platformokon élvezhetik majd a fuso Premium előnyeit: hamarosan jön az androidos applikáció és a játékkonzolok sem maradnak ki a sorból.

Ingyenes kipróbálás
A fuso Premium szolgáltatás ára 2990 Ft/hó, első lépésként 7 napon keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatja. Aki december 31-ig előfizet, az első három hónapban fél áron, 1495 Ft havi díjért veheti igénybe a szolgáltatást.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

fuso® Premium – Az újtévé. Filmek, sorozatok, ahogy akarod
A fuso® Premium a hazai piacon a legszélesebb kínálattal rendelkező, független, havidíjas streaming video szolgáltatás (subscription video on demand, SVOD). Csupán internet-hozzáférésre, valamint egy olyan eszközre van szükség, amelyen elérhető a szolgáltatás, és bárki élvezheti a több száz sikerfilmet és népszerű sorozatokat a Disney és a Miramax stúdiók, valamint a Profour Films kínálatából.

fuso® Free – filmek, hírek és zene
A fuso® Free olyan ingyenes szolgáltatás, amely videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és egyéb internetkapcsolattal rendelkező eszközökön.

Fuso Ecosystem Nyrt.
A fuso® szolgáltatásokat a Fuso Ecosystem Nyrt. nyújtja, amelyet 2010-ben vezettek be a Budapesti Értéktőzsdére. (BÉT: FUSO)

Kapcsolat:

Lázár Csaba / Fuso Ecosystem Nyrt.
e-mail: csaba.lazar@fuso.tv / telefon: 06 1 890 9619

Marsiczki Tímea / Próbakő Kommunikáció